Wie zijn wij?

Leunen Orthopedie is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in het aanmeten van orthopedische voorzieningen. U kan bij ons terecht voor orthesen, prothesen, bandages, steunzolen, therapeutische kousen, orthopedische schoenen, thuishulpmiddelen en mobiliteitshulpmiddelen.

Wij beschikken over zes eigen aanmeetpunten te Deurne, Oostmalle, Lier, Kontich, Willebroek en St-Truiden. Verder zijn wij trouwe partner van verschillende ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en rusthuizen. Indien nodig, komen wij ook bij u aan huis.

Eén van onze permanent bijgeschoolde zorgverstrekkers zal luisteren naar u specifieke behoeften en samen met de geneesheer-specialist en/of het multidisciplinair team zoeken we naar de beste individuele oplossing voor uw probleem.

We beschikken over een groot gamma prefab braces om direct aan de noden van de patiënt te kunnen voldoen.  Dient er een maatwerk apparaat vervaardigd te worden dan doen we beroep op de technici van ons eigen maatwerk atelier.

Zo kunnen we een snelle service aan een hoog niveau van comfort koppelen. We vinden het ook van groot belang om een vlotte na-service te bieden.  Onze service eindigt niet bij het afleveren van een apparaat.

We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe en betere producten, zo worden ook nieuwe technieken als 3D-scannen en 3D-printen bij ons toegepast.

Door de combinatie van onze vakkennis en het verkennen van nieuwe technieken kunnen wij onze gebruikers  zo actief en vrij mogelijk door het leven laten gaan.

Bovendien zijn wij lid van de BBOT, de Belgische Beroepsvereniging voor Orthopedische Technologieën in België.